Java e Modës

Mos ndoshta reçipetat janë trendi më i ri i modës?

Shkruar nga Anabel

14 Shtator 2023

Mos ndoshta reçipetat janë trendi më i ri i modës?
Getty


Një tendencë e re po vihet re në Javën e Modës në New York dhe sigurisht, pritet që të jetë e preferuar nga të gjithë. Me pak fjalë, bëhu gati që të shohësh kudo kombinime me reçipeta, ndaj për t'ju përgjigjur pyetjes, po, janë trendi më i ri i modës!

Mos ndoshta reçipetat janë trendi më i ri i modës?
Getty
Mos ndoshta reçipetat janë trendi më i ri i modës?
Getty


 
Në fakt, nuk është aq surprizues ky fakt, pasi yje si: Dua Lipa, Emily Ratajkowski apo Rihanna e kanë përqafuar trendin me kohë dhe duken yje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Të kombinuara në qindra mënyra, reçipetat janë kryefjala e pasarelave dhe këto janë provat:

Mos ndoshta reçipetat janë trendi më i ri i modës?
Getty
Mos ndoshta reçipetat janë trendi më i ri i modës?
Getty
Mos ndoshta reçipetat janë trendi më i ri i modës?
Getty
Mos ndoshta reçipetat janë trendi më i ri i modës?
Getty
Mos ndoshta reçipetat janë trendi më i ri i modës?
Getty
Mos ndoshta reçipetat janë trendi më i ri i modës?
Getty

Artikuj të sugjeruar: