Street Style

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime për xhaketat

Shkruar nga Anabel

13 Shtator 2023

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime

Gocat e fiksuara pas modës dhe tendencave të fundit të mblidhen këtu! Jo vetëm në pasarelë, por edhe nga vajzat pjesëmarrëse që i shndërrojnë rrugët e metropolit njujorkez në pasarela me veshjet, çantat dhe aksesorët nuk i shpëtojnë blicit të fotografëve për të përfunduar në revista si ikona të stilit.

Java e Modës në New York mbyllet sot, por disa nga vajzat influencuese kanë përcjellë direkt nga rrugët e metropolit veshjet që na kujtojnë se verës po i vjen fundi. Kryefjalë e stilit këtë herë janë xhaketat. Model bomber, mushama, xhins, lëkure, me printe kafshësh, xhaketa kamoshi apo me thekë, nëse jeni në kërkim të kombinimit perfekt për xhaketat e vjeshtës jeni në vendin dhe kohën e duhur.

Vajzat me një super stil direkt nga rrugët e New York-ut janë këtu për të përcjellë disa kombinime xhaketash super cool:

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime

Java e Modës në New York: Vajzat konfirmojnë këto kombinime

Burimi: Elle