Moda

Disa kombinime që veshjet e tua të mos duken kurrë të mërzitshme

Shkruar nga Anabel

13 Shtator 2023

Disa kombinime që veshjet e tua të mos duken kurrë të
PHOTO: @ANOUKYVE

Nuk ka rëndësi se sa rëndësi i jep ti stilit dhe sa shumë shopping bën, është pothuajse e pashmangshme që të vishesh qoftë edhe një herë në mënyrë të mërzitshme, apo të mos kesh ide për kombinimin e radhës. Pikërisht për këto raste, bëji save këtij artikulli dhe frymëzohu:

Pantallona të gjera dhe këmishë

Disa kombinime që veshjet e tua të mos duken kurrë të
PHOTO: WHO WHAT WEAR

Fustan saten dhe triko

Disa kombinime që veshjet e tua të mos duken kurrë të
PHOTO: WHO WHAT WEAR

Streçe dhe pulovër

Disa kombinime që veshjet e tua të mos duken kurrë të
PHOTO: WHO WHAT WEAR

Një set dhe çizme

Disa kombinime që veshjet e tua të mos duken kurrë të
PHOTO: WHO WHAT WEAR

Fustan dhe pulovër

Disa kombinime që veshjet e tua të mos duken kurrë të
PHOTO: WHO WHAT WEAR

Xhinse dhe xhaketë lëkure

Disa kombinime që veshjet e tua të mos duken kurrë të
PHOTO: WHO WHAT WEAR

Artikuj të sugjeruar: