Celebrity Style

Ju nuk mund ta merrni me mend se me çfarë është bërë fustani i Cardi B në VMA

Shkruar nga Anabel

13 Shtator 2023

Ju nuk mund ta merrni me mend se me çfarë është

Cardi B iu bashkua disa yjeve të tjerë të famshëm që kanë befasuar tapetin e kuq të MTV Video Music Awards (kujtoni Lady Gaga-n me fustanin prej mishi apo Lil Kim me veshjen lejla).

Ju nuk mund ta merrni me mend se me çfarë është

tani, radha e Cardi B për të lënë gjurmë! Reperja u shfaq në tapetin e kuq si një skulpturë e gjallë. Fustani i saj ishte bërë i gjithi me qindra kapëse flokësh.

Ju nuk mund ta merrni me mend se me çfarë është

Fustani avangardë u krijua nga dizajnerja turko-britanike Dilara Findikoglu, e cila ngjiti me qindra kapëse argjendi.

Krijimi i saj u shfaq në koleksionin Vjeshtë 2023. Cardi mbajti kapëse edhe në pjesën e duarve.

Ju nuk mund ta merrni me mend se me çfarë është

Rezultati përfundimtar ishte një pamje futuriste, surprizuese dhe e denjë për rikthimin në VMA.