Moda

5 printet cool që do të dominojnë vjeshtën

Shkruar nga Anabel

7 Shtator 2023

5 printet cool që do të dominojnë vjeshtën
GHOSPELL


Ndërkohë që lëmë pas ngjyrat vibrante, le të hyjmë në një tjetër sezon me ngjyra më vjeshtake dhe printe më të bukura. Në vjeshtë ndodh metamorfoza e modës dhe shumë trende nisin të marrin tjetër pamje, të ndryshojnë, të përshtaten, ose të zëvendësohen.

Me ç’kemi parë deri më tani, kjo vjeshtë premton shumë dhe këto janë printet që do të dominojnë.

Kuadratet

5 printet cool që do të dominojnë vjeshtën
PHOTO: COURTESY OF ZIMMERMANN

Printet e gjarprit

5 printet cool që do të dominojnë vjeshtën
PHOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT/ROKH

Lulet

5 printet cool që do të dominojnë vjeshtën
PHOTO: COURTESY OF EMILIA WICKSTEAD

Vijat e drejta

5 printet cool që do të dominojnë vjeshtën
PHOTO: COURTESY OF SAINT LAURENT

Mondane

5 printet cool që do të dominojnë vjeshtën
PHOTO: COURTESY OF CAROLINA HERRERA

Artikuj të sugjeruar: