Celebrity

Divorci Joe dhe Sophie: Thuhet se prej muajsh, ata bënin jetë të ndara

Shkruar nga Anabel

6 Shtator 2023

Divorci Joe dhe Sophie: Thuhet se prej muajsh, ata bënin jetë të
Getty Images


Divorci i Joe Jonas dhe Sophie Turner mund të jetë surprizues për botën, por jo për miqtë dhe të afërmit e tyre. Burimet thonë se për gjithë muajt e verës, Joe dhe Sophie nuk kanë qëndruar bashkë dhe se bënin jetë të ndara.
 
Këngëtari dhe aktorja kanë paraqitur kërkesat për divorc, pas thashethemeve se ata ishin drejt ndarjes, për shkak të problemeve të pazgjidhshme. Njerëz të ndryshëm thanë se ata prej kohësh nuk shkonin mirë bashkë dhe se duan që t’i zgjidhin problemet në mënyrë të qetë.

Divorci Joe dhe Sophie: Thuhet se prej muajsh, ata bënin jetë të
Getty Images


Sa i përket kujdestarisë së fëmijëve, ata po përpiqen të gjejnë rrugë të mesme. Ata kanë pasur një marrëveshje paramartesore dhe gjatë muajve të fundit, 2 vajzat e tyre kanë qëndruar me Joe, duke udhëtuar me të atin dhe familjen e tij nëpër turne, ndërsa Sophie është duke punuar në Mbretërinë e Bashkuar”.
 
Ata u martuan para 4 vitesh dhe kanë 2 vajza: Willa, 3 vjeç dhe një vajzë 14-muajshe, emri i së cilës nuk është bërë me dije. Sipas dokumenteve të divorcit, martesa e tyre është prishur në mënyrë të pakthyeshme.

Artikuj të sugjeruar: