Thonjtë

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

Shkruar nga Anabel

5 Shtator 2023

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

Me tatuazhe minimaliste, duart e Hailey Bieber janë në thelb një Pinterest board.

Modelja njihet për thonjtë e saj viralë, që shërbejnë si frymëzim për shumë vajza kur shkojnë te estetistja. Edhe kur zgjedh modele të thjeshta, thonjtë e Hailey-t bien gjithnjë në sy.

Nga nuancat neon deri te dizenjot minimaliste me shkëlqim perle, ja disa nga pamjet më të mira të thonjve të Hailey Bieber:

Shkëlqim perle

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

Kafe, perfekte për vjeshtë

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

E kuqe flakë

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

Thonjtë me luleshtrydhe

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

E zeza klasike

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

Summer vibes

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

Sërish atmosferë vere

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

French + qershi

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

Frech me nuancë ari

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

French jo dhe aq klasik

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

Rozë e lehtë, si Barbie

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

Minimalistë

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira

Extra

Thonjtë e Hailey Bieber: Pamjet e saj më të mira