Anabel Picks

Kjo këpucë klasike e viteve '90 rikthehet në vjeshtë dhe e bën çdo veshje të duket elegante

Shkruar nga Anabel

5 Shtator 2023

Kjo këpucë klasike e viteve '90 rikthehet në vjeshtë

Nëse stinët do të përcaktoheshin nga forma e këpucëve, vjeshta do të ishte pothuajse gjithmonë me këpucët me majë.

Duket se nuk ka stinë më të përshtatshme për këpucët me majë sesa periudha kur gjethet bien nga degët dhe moti paraqet ditë me diell dhe pasdite me re pothuajse çdo javë.

Kjo këpucë klasike e viteve '90 rikthehet në vjeshtë

Adhuruesit e modës dhe të famshmit kanë filluar të shfaqen me këpucët elegante duke i përzgjedhur ato për daljet në mbrëmje ose gjatë përditshmërisë.

Kjo këpucë klasike e viteve '90 rikthehet në vjeshtë

Më poshtë, gjeni disa modele interesante nëse dëshironi të blini një palë këpucë të tilla:

Kjo këpucë klasike e viteve '90 rikthehet në vjeshtë

Kjo këpucë klasike e viteve '90 rikthehet në vjeshtë

Kjo këpucë klasike e viteve '90 rikthehet në vjeshtë

Kjo këpucë klasike e viteve '90 rikthehet në vjeshtë

Kjo këpucë klasike e viteve '90 rikthehet në vjeshtë

Burimi: Who What Wear