Astro Fun

Nuk gjejmë dot fjalët *perfekte* për t'ju treguar se si është Virgjëresha, ndaj po përdorim meme-t

Shkruar nga Anabel

26 Gusht 2023

 Nuk gjejmë dot fjalët *perfekte* për t'ju treguar se si
Meme-t janë gjuha universale, ndaj siç e do zakoni, meqë jemi në sezonin e Virgjëreshës, ja disa meme që tregojnë shkurt e qartë se si është realisht kjo shenjë:
 
 Ja urdhëro:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabel Entertainment (@anabel.entertainment)

Ku ka debat, ka një Virgjëreshë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIRGO SEASON HAS ARRIVED!!! | Virgo AF ?? (@virgoaf_)

Ëndrra e saj? Të klonohet!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by virgo memes?? (@virgoshumor)

Virgjëresha dhe overthinking shkojnë si gin me limon

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by astrology ? ?? (@glossy_zodiac)

Ah, jeta e një Virgjëreshe

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by virgo memes?? (@virgoshumor)

Si flirton Virgjëresha? Me telepati

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virgo.society (@virgo.society)

Epo, s'thotë kot populli: "Më mirë vonë se kurrë"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virgo.society (@virgo.society)

Ti je rehat, kur op, vjen Virgjëresha dhe të plas në tavolinë një fakt:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIRGO SEASON HAS ARRIVED!!! | Virgo AF ?? (@virgoaf_)

Ja pra ç'do të thotë të jesh Virgjëreshë!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIRGO SEASON HAS ARRIVED!!! | Virgo AF ?? (@virgoaf_)

Seksi dhe e djallëzuar. Ja, kështu është një Virgjëreshë në jetën tënde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by virgo memes?? (@virgoshumor)

Nëse po flirton me një Virgjëreshë këto duhet të bësh. (Mos prit nga Virgjëresha, se ëhë, kurrë s'ke për të qullosur gjë)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by virgo memes?? (@virgoshumor)

Pse s'mund të jem perfekte në çdo gjë?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by virgo memes?? (@virgoshumor)

Artikuj të sugjeruar: