Moda

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh kudo këtë vit

Shkruar nga Anabel

26 Gusht 2023

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh

Krijimet e markave prestigjoze nëpër pasarela na tregojnë tendencat për muajt në vijim dhe ndërsa presim vjeshtën, bëjmë një përmbledhje të çizmeve që do t’i shohësh gjithandej gjatë këtij viti.

Sfido limitet! Sa më të gjata çizmet, aq më cool do dukesh

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh
PHOTO: DAVID KOMA VIA IMAXTREE

Komplet e kundërta! Çizmet me mikro takë!

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh
PHOTO: CHRISTOPHER KANE VIA IMAXTREE

Printet e pitonit

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh
PHOTO: ALESSANDRA RICH VIA IMAXTREE

Rrëzëllitëse: Disco Boots

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh
PHOTO: BALLY VIA IMAXTREE

Platforma

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh
PHOTO: FENDI VIA IMAXTREE

Të bardha

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh
PHOTO: PRABAL GURUNG VIA IMAXTREE

Sigurisht, cowboy!

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh
PHOTO: COURTESY OF RALPH LAUREN

Me lidhëse

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh
PHOTO: COURTESY OF ROCHAS

Pastel

Direkt nga pasarelat: Modelet e çizmeve që do të shohësh
Vicenza

Artikuj të sugjeruar: