Celebrity Style

V.I.P-at e kanë vendosur se cila do të jetë ngjyra që do të dominojë vjeshtën

Shkruar nga Anabel

24 Gusht 2023

V.I.P-at e kanë vendosur se cila do të jetë ngjyra që do

Njerëzit e kanë vendosur që tani se cila do të jetë ngjyra që do të pushtojë vjeshtën dhe është pikërisht e kuqja! E guximshme, seksi dhe tërheqëse, të kuqen do ta shohësh kudo.
 
Nëse nuk na beson, kemi prova:
 
Dua Lipa 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Kylie Jenner 

V.I.P-at e kanë vendosur se cila do të jetë ngjyra që do
 
Jacquemus 

V.I.P-at e kanë vendosur se cila do të jetë ngjyra që do
 
Kendall Jenner 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Hailey Bieber 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 
Rita Ora

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Beyoncé

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Elvana Gjata

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa)

Xhensila Myrtezaj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xhensila Myrtezaj (@xhensilamyrtezaj)

Bora Zemani

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bora Zemani (@borazemani)

Ylli Limani

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YLL LIMANI (@ylllimani)

Artikuj të sugjeruar: