Thonjtë

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet të duken të shtrenjta

Shkruar nga Anabel

17 Gusht 2023

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

Nëse edhe ju e konsideroni manikyrin një aksesor për veshje, ashtu si bizhuteritë apo çantat, jeni në artikullin e duhur. Ne jemi të bindur se manikyri mund t’i japë tjetër pamje veshjes suaj dhe të ndihmojë që të duket më mirë.

Me këtë nuk duam të themi që thonjtë duhet të jenë të mbingarkar. Në fakt, disa ngjyra, pa dizenjo fare, janë çelësi për ta bërë manikyrin të spikasë.

1. Burgundy, një nuancë e thellë e kuqërremtë-kafe

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

2. Blu 

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

3. E bardhë në gri, si retë

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

4. Taupe, një nuancë neutrale midis bezhës dhe grisë

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

5. Jeshile e thellë

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet

6. E bardhë e tejdukshme

Këto janë 6 ngjyrat e manikyrit që i bëjnë veshjet