Sex

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë vendet më të çuditshme ku kanë bërë seks

Shkruar nga Anabel

7 Gusht 2023

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë vendet më të 
Tema e radhës e ‘Kodit të Kuq’ ishte “vendi më i çuditshëm ku keni bërë seks” dhe njerëzit na dhanë këto përgjigje:
 
“Në rrugë, jashtë makinës. Kaloi një makinë dhe i ra borisë”
 
“Në tualetin e një clubi me fiksimin e vjetër, ndërkohë që i dashuri ishte në tavolinë”
 
“Në një shtëpi të braktisur”
 
“Në lokal, në një ambient të veçuar. Ishim vetëm ne dhe na kapi momenti, ndërkohë që erdhën dhe klientë të tjerë, por ne nuk ndaluam”
 
“Në breg të detit, 50 metër larg turmës së njerëzve me njërin që sapo e kisha njohur”
 
“Brenda universitetit nëpër shkallë. Ishte maj, ora 15:00-16:00”
 
“Ora 1 e natës, ndaluam në mes të rrugës, dolëm nga makina dhe e bëmë aty”
 
“Në pyll”
 
“Në spital. Shkova për vizitë tek i dashuri se ishte sëmurë”
 
“Në ballkonin e shtëpisë, ndërkohë që brenda po bëhej një party. Në tualetin e një restoranti, teksa hynin njerëz. Në dhomën e ndërrimit të një dyqani”
 
“Në teleferik”
 
“Në mes të bahçes me kanabis, në Spanjë”
 
“Në të njëjtin krevat ku flinte vëllai i tij 17-vjeçar”
 
“Në një park afër një liqeni”
 
“Seks oral në parkingun e një qendre tregtare”
 
“Në jet ski”
 
“Te poltroni i dentistit”
 
“Në ashensor”
 
“Në varreza”
 
“Në makinë në një rrigucë. Sapo ishim veshur dhe një burrë trokiti te xhami i makinës dhe na pyeti nëse e kishim parë gomarin e tij”
 
“Në një parking”
 
“Në banakun e një lokali për fëmijë”
 
“Në autobusin plot me njerëz”
 
“Në shezlong, ditën…”
 
“Në tualetin e avionit”
 
“Jashtë derës së një clubi në Berlin”
 
“Në korridor, para derës së prindërve të tij”
 
“Në një dhomë me kushëririn e tij”
 
“Në një park, në mes të ditës”
 
Shënim: 'Kodin e Kuq' e gjeni çdo të premte në orën 22:30 në llogarinë e Anabel në Instagram.

Artikuj të sugjeruar: