Thonjtë

Barbie energy: Disa ide për thonjtë e tu, frymëzuar nga ‘Barbie’

Shkruar nga Anabel

22 Korrik 2023

Barbie energy: Disa ide për thonjtë e tu, frymëzuar nga
@patidubroff/ Instagram

 
Filmi “Barbie” doli, bëri namin, TikTok-u e dashuron dhe krejt papritur të gjithë po vishen me rozë. Ne kemi një sugjerim tjetër: Po sikur të bësh thonjtë rozë?
 
E dimë që je gati, ndaj po të japim ca ide:
 
Për 'Barbie-n' minimaliste

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jardines Face & Body Clinic (@jardinesclinic)

Kur i bëri Margot, pse të mos i bësh ti?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

Për 'Barbie' që s'e ndan dot mendjen nëse do diçka elegante, apo më të guximshme

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jade carla nails ?????? (@jadecarlanails)

Për 'Barbie-n' që vdes për xixat

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mimi (@nailsbymimit)

Për një yll si 'Barbie'

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Alvarez (@nailsbynataliesama)

Frymëzuar nga Selena Gomez

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

Retro hearts

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

Nuancat më të bukura

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lxslvynails | Nail Tech (@lxslvynails)

Galaksia në dorën tënde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nails By Ya Gal (@nailsbyyagal)

Artikuj të sugjeruar: