Thonjtë

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^

Shkruar nga Anabel

20 Korrik 2023

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@anneenke/ Pinterest

Je gati për disa super modele thonjsh? Urdhëro, ja ku i ke! Zgjidh të preferuarën dhe tregoja estetistes:

Super cute

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@glamourmag/ Pinterest

Shumë dizenjo

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
Pinterest

Ngjyra vibrante

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@sweatlanacuznutsuwa90/ Pinterest

Shumë yje për një yll

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@pradaandpearls/ Pinterest

Frymëzuar nga Barbie

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@phoebesummernails/ Pinterest

E gjelbër pastel

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@hifashiongirl_com/ Pinterest

Pastel dhe e verdhë

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@hersylblog/ Pinterest

Me dizenjo portokalli

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@fabmoodmag/ Pinterest

Snake skin

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@elisesawyerrr/ Pinterest

Lavandër

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
Pinterest

Thonjtë aura

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@JoannaRahier/ Pinterest

French bojëqielli

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@sailerodriguez/ Pinterest

French blu si sirenë

Mos i bëj thonjtë pa parë këto modele ^^
@Luxurynails_/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: