Sex

Disa fetishe apo fiksimet seksuale tejet të çuditshme që me siguri nuk i dini

Shkruar nga Anabel

14 Korrik 2023

Disa fetishe apo fiksimet seksuale tejet të çuditshme që me

Për foot fetish (tërheqje seksuale ndaj këmbëve të dikujt) besojmë se keni dëgjuar dhe pas këtij artikulli do ju duket shumë e zakonshme. Bëhuni gati të lexoni këto fiksime të tjera seksuale tepër të çuditshme dhe ~të shpifura~ për të krijuar eksitim, por ja ku jemi, mesa duket ndodh më tepër seç mendojmë:

Necrophilia - Eksitimi nga trupa të vdekur. Po, siç e lexuat...

Coprophilia - Eksitimi nga jashtëshqitja. Ju thamë që në fillim që do habiteshit.

Frotteurism - Eksitimi nga prekja e organit gjenital të dikujt tjetër në ambjente publike që mund të ndodhë edhe kshu përciptazi me justifikimin që thjesht po kalonte aty dhe e bëri padashje.

Lithophilia - Eksitimi nga gurët dhe zhavorri.

Actirasty - Eksitimi nga rrezet e diellit, ka shumë vitaminë D. Prandaj.

Xylophilia - Eksitimi nga druri. Wow!

Gerontophilia - Eksitimi nga personat në moshë.

Agalmatophilia - Eksitimi nga statujat, manekinët, kukullat.

Formicophilia - Eksitimi nga insektet. Këtu s’ka koment askush nga ju besojmë.

Stygiophilia - Eksitimi nga mendimet e ferrit dhe mallkimet.

Artikuj të sugjeruar: