Celebrity

Thuhet se Taylor Swift dhe Matty Healy janë rikthyer sërish bashkë

Shkruar nga Anabel

6 Korrik 2023

Thuhet se Taylor Swift dhe Matty Healy janë rikthyer sërish
GC Images

 
Vërdallë po thuhet se Taylor dhe Matty Healy janë rikthyer sërish bashkë, duke rindezur shkëndijat e romancës së tyre.
 
Një burim për Page Six u shpreh se ka një elektricitet mes tyre që i ka bërë të harrojnë gjithçka dhe të rikthehen te njëri-tjetri. “Ata vendosën që ta bëjnë marrëdhënien të funksionojë me çdo kusht”, shtoi personi në fjalë.

Thuhet se Taylor Swift dhe Matty Healy janë rikthyer sërish
Getty Images


Më tej, vijoi: “Ata po gjejnë kohën mes ditëve pushim të turneve që të takohen me njëri-tjetrin” dhe tha se janë “kokë e këmbë të dashuruar” dhe se ndjenjat mes tyre janë reciproke, madje theksoi se Matty pushoi nga puna një vajzë në ekipin e punës, që të jetë sa më i përqendruar tek Taylor.
 
“Afrimiteti i tij me vajzën ka qenë një problem dhe ai nuk do të lejojë askënd që ta pengojë të rregullojë marrëdhënien me Taylor”, tha personi anonim.

Thuhet se Taylor Swift dhe Matty Healy janë rikthyer sërish
SplashNews


Taylor dhe Matty u ndanë në qershor, pas një muaj lidhjeje, por mesa duket, gjërat mund të kenë ndryshuar.
 
Artikuj të sugjeruar: