Sex

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me shokun/shoqen e burrit/gruas

Shkruar nga Anabel

1 Korrik 2023

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

Të ka marrë malli për Kodin e Kuq? Të kuptojmë shumë mirë! Eja pra, lexojmë disa nga historitë më pikante të përvojave seksuale me shokun/shoqen e burrit/gruas.

Patjetër që quhet

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

Përvojat e kolegëve të punës

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

Shoku i burrit në aksion

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

Ai e tradhton dhe ajo e di

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

Me vëllain e burrit

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

Historia e shefit

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

Me shoqen e gruas

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

Me shokun e ngushtë të burrit

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

E tradhtoi të dashurin me shokun dhe më pas, u martua me këtë të fundit

KODI I KUQ: Shqiptarët tregojnë përvojat seksuale me

Shënim: Historitë e Kodit të Kuq janë anonim. Edhe në rastet kur na vijnë në DM, sërish ruajmë anonimatin e personit që e dërgon. Kodi i Kuq zhvillohet çdo të premte në llogarinë e Anabel në Instagram, nga ora 22:30 - 3:00.