Kinema & TV

Do të drithërohesh? Shiko këto 16 filma me peshkaqenë

Shkruar nga Anabel

1 Korrik 2023

Do të drithërohesh? Shiko këto 16 filma me peshkaqenë
The Shallows

 
Le ta pranojmë: Të gjithë kur jemi duke notuar sapo kuptojmë që s’na prekin këmbët në tokë na kap një si siklet se mos një peshkaqen i uritur vjen dhe na sulmon. Duket kaq reale, sidomos tani në verë, ndaj kemi përgatitur një listë me filma, të cilët kanë si “personazhë” peshkaqenët dhe që do të të drithërojnë.

"Jaws"

Jaws 2

"The Shallows"

"Open Water"

"3-Headed Shark Attack"

"Sharkwater"

"Deep Blue Sea"

"Sharknado"

"Sharknado: The 4th Awakens"

"The Reef"

"Mega Shark Versus Giant Octopus"

"Blue Water, White Death"

"47 Meters Down"

"47 Meters Down: Uncaged"

"The Meg"

"Bait"

Artikuj të sugjeruar: