QUIZ

Test: Zbulo nëse ke energjinë e një maceje të zezë apo të një golden retriever

Shkruar nga Anabel

30 Qershor 2023

Test: Zbulo nëse ke energjinë e një maceje të zezë apo
Etsy

Jemi të bindur që nëpër TikTok ke parë video me njerëz që tregojnë nëse kanë energjinë e një maceje të zezë, apo të një qenushi të lezetshëm golden retriever.
 
Saktësisht, energjia e një maceje të zezë lidhet me një person që s’flet shumë, është paksa introvert, ka super intuitë dhe “nuhat” gjithçka, ndërsa ajo e golden retriever, lidhet me një person solar, që s’merr asgjë për ters dhe s’merr erë fare nga ironia.

PQuiz