Beje Vete

Paska qenë kaq e thjeshtë! Mënyra si kjo grua mbërthen byzylykun bëhet virale në TikTok

Shkruar nga Anabel

27 Qershor 2023

Paska qenë kaq e thjeshtë! Mënyra si kjo grua mbërthen

Nëse keni vendosur ndonjëherë vetë byzylykun dhe nuk keni patur asnjë vështirësi, ne ju përgëzojmë për aftësitë. Për ne të tjerët, të mbërthesh skajet e një byzylyku është një përvojë aspak e thjeshtë.

Zakonisht na duhet ndihma e dikujt tjetër. Për fat të mirë, TikToku ka një truk të shpejtë që e bën vendosjen e byzylykun fare të thjeshtë.

Ju duhet një karficë. Vendoseni në njërën anë të byzylykut (jo në anën ku ndodhet kapësja) dhe përdorni gishtat për ta mbajtur të fiksuar. Në këtë mënyrë, njëri skaj mbahet në vend, në mënyrë që të mund ta lidhni kapësen pa asnjë problem.

Për një ide më të qartë, ndiqni videon.