Si jetojmë

Ja cilat janë koktejet më të njohura në botë, që të dini ç’të porosisni

Shkruar nga Anabel

26 Qershor 2023

Ja cilat janë koktejet më të njohura në botë, që

Nëse nuk dini se çfarë të porosisni, lista në vijim ju vjen në ndihmë (emrat janë vendosur në mënyrë rastësore). Duhet të provosh disa kokteje që të gjesh të preferuarin tënd. Nëse nuk e keni gjetur ende, kemi një listë me koktejet më të preferuara në botë. 

Ne ju këshillojmë t’i shënoni te Notes në telefon dhe t’i provoni herë pas here. Pasi t’i keni provuar, vlerësojini nga 0-10 dhe më vonë, do ta keni më të lehtë të zgjidhni të preferuarin tuaj.

Old Fashioned

Negroni

Whiskey Sour

Dry Martini

Ja cilat janë koktejet më të njohura në botë, që

Daiquiri

Margarita

Manhattan

Moscow Mule

Ja cilat janë koktejet më të njohura në botë, që

Espresso Martini

Mojito

Cosmopolitan

Ja cilat janë koktejet më të njohura në botë, që

Aperol Spritz

Bloody Mary

Mai Tai

Mint Julep

Ja cilat janë koktejet më të njohura në botë, që

Caipirinha

Pina Colada

Apple Martini

Long Island Iced Tea

Ja cilat janë koktejet më të njohura në botë, që