Moda

Disa sugjerime veshjesh të freskëta për ditët e nxehta

Shkruar nga Anabel

22 Qershor 2023

Disa sugjerime veshjesh të freskëta për ditët e nxehta
Pinterest

Na presin ditë të nxehta, ndaj ja ku i kemi disa sugjerime veshjesh për temperaturat e larta.

Fustan i gjatë dhe freskët

Disa sugjerime veshjesh të freskëta për ditët e nxehta
@criselfae22/ Pinterest

Fustan i shkurtër lino

Disa sugjerime veshjesh të freskëta për ditët e nxehta
@shopLTK/ Pinterest

Pantallona të bardha të freskëta dhe bluzë bust

Disa sugjerime veshjesh të freskëta për ditët e nxehta
@shopLTK/ Pinterest

Streçe dhe bluzë të gjatë

Disa sugjerime veshjesh të freskëta për ditët e nxehta
Instagram

Pantallona të shkurtra dhe kanotiere

Disa sugjerime veshjesh të freskëta për ditët e nxehta
@WhoWhatWear/ Pinterest

Fustan sundress

Disa sugjerime veshjesh të freskëta për ditët e nxehta
@shoplookio/ Pinterest

Kanotiere dhe fund xhins

Disa sugjerime veshjesh të freskëta për ditët e nxehta
tigermist.com

Tuta dhe crop top

Disa sugjerime veshjesh të freskëta për ditët e nxehta
@JoannaRahier/ Pinterest

 

Artikuj të sugjeruar: