Kinema & TV

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para e deri më sot

Shkruar nga Anabel

14 Qershor 2023

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
Getty

E ke menduar ndonjëherë sesi dukeshin në rolet e tyre të para aktorët që sheh sot nëpër filma dhe seriale? Për fatin tënd të mirë, jemi gati të të shuajmë kuriozitetin dhe të t’i tregojmë ndryshimet e tyre:

Zoë Kravitz në "Twelve" (2010)

 

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Zendaya në "Shake It Up" (2010)

 

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Tom Cruise në "Endless Love" (1981)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Sophie Turner në "Game of Thrones" (2011)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Salma Hayek në "Un Nuevo Amanecer" (1988)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Ryan Gosling në "Young Hercules" (1998)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Reese Witherspoon në "The Man in the Moon" (1991)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Penelope Cruz në "Jamón Jamón" (1992)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Pedro Pascal në "Buffy the Vampire Slayer" (1999)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Michael B. Jordan në "The Wire" (2002)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Margot Robbie në "I.C.U." (2009)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Lucy Liu në "Ally McBeal" (1997)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Leonardo DiCaprio në "This Boy's Life" (1993)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Kate Winslet në "Heavenly Creatures" (1994)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Jessica Alba në "Flipper" (1995)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Jennifer Lopez në "Second Chances" (1993)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Jennifer Lawrence në "The Poker House" (2008)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Jennifer Connelly në "Phenomena" (1985)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Jenna Ortega në "Stuck in the Middle" (2016)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Jason Momoa në "Baywatch" (1999)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Idris Elba në "The Wire" (2002)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Hugh Grant në "Maurice" (1987)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Gwyneth Paltrow në "Malice" (1993)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

George Clooney në "The Facts of Life" (1985)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Florence Pugh në "The Falling" (2014)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Evan Peters në "Never Back Down" (2008)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Dakota Johnson në "The Social Network" (2010)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Brad Pitt në "Thelma & Louise" (1991)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Anya Taylor-Joy në "Endeavour" (2014)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Angelina Jolie në "Cyborg 2: Glass Shadow" (1993)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty

Ana de Armas në "Una rosa de Francia" (2006)

Këta aktorë kanë pësuar ndryshime drastike nga rolet e para
IMDb/Getty