Moda

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

Shkruar nga Anabel

14 Qershor 2023

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh
@princesspolly/ Pinterest

Fundet maxi vijojnë të mbajnë stafetën edhe këtë verë, ndaj po të sjellim ca sugjerime se si t’i kombinosh:

Fustan xhins dhe këmishë

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh
@affordablestreetstyle/ Pinterest

Fund i gjerë me një crop top

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh
@lolawlopez/ Pinterest

Fund i gjerë dhe bust

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh
@princesspolly/ Pinterest
Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh
@SaCH_13/ Pinterest

Fund cargo dhe crop top

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh
@princesspolly/ Pinterest

Fund dhe crop top me të njëjtën ngjyrë

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh
@kruuuuuu/ Pinterest

Fund saten dhe crop top

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh
@princesspolly/ Pinterest

Fund lino me kanotierë

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh
@voguemagazine/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: