How to wear

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino këtë verë

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2023

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

Me rritjen e temperaturave, ka ardhur koha të përqafojmë një nga veshjet më kryesore të sezonit: pantallonat lino. Të lehta, të freskta dhe shumë elegante, pantallonat lino janë zgjedhja e duhur për këdo që kërkon rehatinë dhe stilin. Në këtë artikull, do t’ju tregojmë pesë mënyra elegante për t’i veshur gjatë verës.

E gjitha lino

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

Pantallona lino + kanotierë + xhaketë

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

Për një takim (romantik)

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

Për plazh ose kafe buzë detit

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

Për në punë

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino

5 mënyra elegante se si t’i veshësh pantallonat lino