Celebrity

Pra, ne kot u emocionuam se Taylor Swift dhe Matty Healy s’e kishin shumë seriozisht lidhjen

Shkruar nga Anabel

8 Qershor 2023

Pra, ne kot u emocionuam se Taylor Swift dhe Matty Healy s’e kishin
Getty

Taylor Swift dhe Matty Healy dolën dhe u ndanë, fansat u shqetësuan, Taylor mezi mbajti lotët në një prej performancave të saj dhe njerëzit menduan se mos ndoshta po e kalon paksa keq ndarjen.

Por, burimet thonë se jo, lidhja, pavarësisht sesi u pretendua në media, s’ishte shumë serioze dhe se të dy këngëtarët janë mëse okay dhe gati të vijojnë jetën dhe turnetë e tyre.

Doni një tjetër provë që Taylor s’është ndikuar nga ndarja me Matty Healy? Epo, këngëtarja, ndryshe nga ç’jemi mësuar, nuk do të shkruajë këngë për ish-in dhe ky është një hap shumë i madh dhe tregues i qartë.
 
Jeta vazhdon njerëz!

Artikuj të sugjeruar: