Horoskopi Mujor

Susan Miller's Horoscope for June 2023: Leo and Virgo

Shkruar nga Anabel

3 Qershor 2023

Susan Miller's Horoscope for June 2023: Leo and Virgo

Susan Miller's Horoscope for June 2023: Leo and Virgo

As a fixed sign that you are, you are not very enthusiastic about the changes happening in your life, but like it or not, the change has come and you just have to adapt.

This month, the planets are in an unusual stalemate and your sign feels that nothing is working or going right. The hardest part was last month, but still, Pluto in Aquarius is struggling a lot and it's reflecting all around you.

Mars in Leo opposes Jupiter in Taurus and this battle suggests that you may have some unexpected expenses. The need to manage money will be discussed a lot this month, so get ready to face many such conversations and thoughts.

The best part of your chart is career and many professional opportunities will unfold before you. However, someone will be working in another field, serving as a competitor for you. Perhaps, the person in question is not very far from you... perhaps it is your partner, who is feeling a little "smaller" in relation to your success. What you need to do is create situations and show her how much you appreciate her.

Mars in Leo is a real blessing, as it brings a sense of security, especially regarding finances. Jupiter, the planet of gifts, will join Uranus, the planet of change and revolution, to bring some unexpected surprises. During this month, you will make some important decisions that are closely related to money and career.

Mercury will create a favorable environment for opportunities, negotiations and a new job position.

The full moon on June 3 in Sagittarius brings sweet and romantic moments. You can meet someone fascinating and you can get involved in new sensations and adventures, in romantic escapes and experience a very beautiful romance. This celestial event helps you create very beautiful memories.

Dy ditë më vonë, Afërdita do të zhvendoset në Luan dhe në bashkëpunim me Marsin do të sjellë ngjarje argëtuese dhe momente të paharrueshme me miqtë, por edhe në raport me veten. Kjo do të jetë një periudhë e paqtë për ty, ndaj shijoje.
 
Para se të ikim, kemi edhe një këshillë: Hëna e re e 17 qershorit mund të të nxisë të shpenzosh para, por mbaje dorën, veten dhe vendos kontroll.
 
Susan Miller's Horoscope for June 2023: Leo and Virgo

Në javën e parë të qershorit e gjithë vëmendja jote do të përqendrohet te familja dhe shtëpia. Mund të jesh duke u zhvendosur, duke ndryshuar arredimin e shtëpisë, apo duke përjetuar njëfarë ndryshimi në ambientin që të rrethon. Sido të jetë puna, do të kalosh sa më shumë kohë me familjen, fëmijët, prindërit, bashkëshortin dhe të afërmit e tu.
 
Gjatë këtij muaji do të marrësh lajme rreth ndonjë të afërmi dhe do të duash të japësh ndihmën tënde për të lehtësuar situatën. Marsi do të të mbështesë shumë gjatë kësaj përvoje. Nëse po përpiqesh të ndihmosh prindërit, mund të të duhet të manovrosh dhe të kalosh nëpër disa situata që kërkojnë mençuri dhe pjekuri. Duke qenë se ti i ke këto cilësi, gjithashtu je edhe një shenjë që përshtatesh shpejt, do të bësh më të mirën.
 
Gjithashtu, po në fillim të muajit, një punonjës do të jetë më kokëfortë dhe i paqëndrueshëm se zakonisht, ndaj do të duhet të përdorësh aftësitë pasiv-agresive të Virgjëreshës për ta bindur që të ketë këndvështrimin tënd. Nëse po përballesh me një bllok kreativ, mos u panikos, pasi është rezultat i betejës mes Marsit dhe Plutonit.
 
Pas Hënës së re më 17 qershor, vëmendja jote do të zhvendoset në karrierë dhe kjo do të shënojë një nga pikat kyçe të këtij viti. Ca mundësi të reja, të arta për një sipërmarrje duhen marrë në konsideratë. Ulu, bisedo, kthjellohu dhe puno. Neptuni, me tekat e tij, do të ta vështirësojë pak punën, pasi mund të keqkuptohesh apo të mos e kuptosh saktësisht rolin tënd në këtë sipërmarrje, por megjithëse Neptuni hedh një perde mbi realitetin, sërish do ia dalësh. Kur je i/e paqartë, pyet, merr të gjithë informacionin e nevojshëm, shiko detajet dhe më pas shko me ofertën tënde. Mos ndërmerr asnjë hap pa u sqaruar dhe pa bërë kërkimet e duhura.
 
Me Saturnin që bashkëvepron me Diellin, puna do të jetë e mbushur me përgjegjësi dhe ndoshta do të marrësh një tjetër peshë mbi supe. Por, nëse e merr apo jo, është një vendim që do të ndikojë shumë në jetën tënde. Megjithëse do të shpërblehet si përgjegjësi, sërish shiko të gjithë ngarkesën dhe rrjedhën e jetës tënde. Puna dhe sjellja jote u ka bërë përshtypje eprorëve dhe ata kanë një mendim tejet pozitiv për ty.
 
Nëse karriera jote lidhet me shkrimin, negocimin apo informatikën, je në rrugën e duhur për të marrë një ofertë për punën që ëndërron. Jupiteri dhe Saturni do të të ndihmojnë që CV-ja jote të depërtojë në listën e kandidatëve pretendentë dhe do ia dalësh të mahnisësh njerëzit. Është e qartë që ti je aplikanti më i kualifiuar, ndaj bëhu gati të surprizosh botën me idetë e tua.
 
Good energy attracts good energy, so go treasure hunting!
 
 
 
 
 
 

Copyright Anabel.al / Reprinting without the permission of the editors is prohibited.