Horoskopi Mujor

Susan Miller's Horoscope for June 2023: Gemini and Cancer

Shkruar nga Anabel

3 Qershor 2023

Susan Miller's Horoscope for June 2023: Gemini and Cancer

Susan Miller's Horoscope for June 2023: Gemini and Cancer

This is your month, so it's no surprise that you'll feel the energy of the June 3 Full Moon a lot. This will bring the culmination of everything that has gone before, so you may face a dilemma in your romantic relationship. If this relationship is strong and stable, you will most likely take it to the next level. And while the relationship in question refers to a collaboration, you can sign the contract to formalize the venture.

On the other hand, this relationship, love or business, has not gone well for a long time, but is now entering a new phase. If the relationship is romantic, the relationship will be clarified or will take an irreversible path, while if it is business, the partner or colleague can continue the cooperation, or announce the withdrawal.

Saturn will be in a difficult position and will add weight and responsibility to the situation, as a culprit can also be speculated. It is useful to take a step back and reflect on the events. If things end, you will move on without the help of the person in question.

The changes you will make in your career will be very important in the long run and will bring more benefits. This, thanks to Jupiter, which helps you in the decisions you will make. The Full Moon in Sagittarius will give Jupiter the last card and Jupiter will play it very wisely.

However, Jupiter will also have some disagreements with Pluto, so financial plans and budgets may change slightly. However, do not panic, as the tension you will feel regarding finances will be temporary and soon, you will have more security in your income.

Nëse ditëlindja jote qëllon më 3 qershor, plus, minus 5 ditë, do ta ndiesh ndikimin e Hënës së plotë më shumë se Binjakët e tjerë. Sigurisht, do të kesh edhe momente shumë të mira, si për shembull ai i Hënës së re më 17 qershor. Kjo Hënë do të ketë një fuqi 10-ditore dhe do të të ndikojë për 6 muajt e ardhshëm. Ajo do të çelë dyer dhe mundësi të reja dhe kjo lidhet me diçka që ti e dëshiron shumë. Ëndrra jote është kaq afër zemrës dhe shumë shpejt do të gjejë realizim.

Mërkuri, planeti që të sundon do të jetë në një konflikt të vazhdueshëm me Saturnin, çka do të thotë se është më mirë që të mos nënshkruash dokumente dhe kontrata, të paktën deri në muajin tjetër. Nëse je i/e detyruar t’i nënshkruash, lexo me kujdes çdo rresht, si dhe kërko një mendim nga një mik apo koleg që ka informacion.

Hëna e 17 qershorit mund të sjellë edhe një shans të ri në fushën e shkrimit dhe hartimit të një projekti që do të funksionojë shumë mirë. Nga ana tjetër, falë “romancës” së Marsit dhe Afërditës, mund të marrësh një ftesë për një udhëtim spontan, i cili do të rezultojë mjaft argëtues. Ndaj, s’ke ç’humb, kape mundësinë!

Susan Miller's Horoscope for June 2023: Gemini and Cancer

Këtë muaj, planetet kanë humor të çuditshëm. Marsi do t’i kundërvihet Plutonit, të dy këta do të ndikojnë në financat e tua dhe ti do ta gjesh veten duke hamendësuar se ç’po bëhet dhe ç’do të ndodhë me financat e tua. Kjo do të jetë një pyetje tejet e vështirë, por duke marrë parasysh që ke punuar jashtëzakonisht shumë gjatë kësaj periudhe dhe ke performuar shumë mirë në punë, do të lësh një përshtypje të mirë dhe me shumë gjasa, do të shpërblehesh.

Nëse je pak i/e acaruar sepse nuk ke mjaftueshëm buxhet për të blerë një send që e kishe me shumë qejf, kujtoji vetes që “jo tani” dhe “kurrë” kanë shumë diferencë. Shpejt, me zhvendosjen e Jupiterit, financat e tua do të favorizohen shumë dhe falë Marsit, do të mund të kontrollosh dhe menaxhosh më mirë financat e tua. Tani për tani, ki durim dhe përkohësisht, shtyji shpenzimet e mëdha.

Hëna e plotë e 3 qershorit do të sjellë përfundimin e një projekti pune, ose edhe vendimin nëse do të vijoni të keni pjesë të stafit një punonjës. Për Gaforren plot ndjesi, të largosh dikë nga jeta s’është fare e lehtë, ama, është një vendim për të mirën e biznesit.

Gjatë këtij muaji, miqtë e tu do të jenë një burim i pashtershëm momentesh të bukura, ndaj ka gjasa që të shpenzosh shumë kohë me ta. Por, në jetën tënde do të hyjnë edhe njerëz të rinj, potencialë për t’u bërë shokë për kokë. Me gjithë prurjet e reja në jetën tënde, mund të takosh edhe ndonjë personazh interesant, i cili do të zgjojë ndjesi romantike tek ti. Ti priresh të qëndrosh në shtëpi, por gjatë këtij muaji do të jesh vërdallë, gati të përjetosh momente shumë të bukura, si dhe të përparosh karrierën tënde.

Ky muaj mund të përkojë me një periudhë kur mund të të duhet të zhvendosesh nga puna formale në disa propozime të veçanta, ndoshta edhe ndryshim karriere.

After the new moon on June 17, if you are single, you will meet someone who can intrigue you. Although it is a little difficult for you, we still do not suggest that you rush, as you can get involved in a whirlwind of confusion and mystery. The person in question may be committed to someone else and you may not be aware of it.

Also, this New Moon of June 17 invites you to relax and leave the daily routine a little and consider a well-deserved rest. Pamper yourself and if you don't have the time or opportunity to take a vacation, don't spare yourself a text or a day at the spa.

 

Copyright Anabel.al / Reprinting without the permission of the editors is prohibited.