High Tech

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të famshëm nëse do të ishin ende gjallë

Shkruar nga Anabel

2 Qershor 2023

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

E keni pyetur ndonjëherë veten se si do të dukeshin Diana ose Kurt Cobain nëse do të ishin ende gjallë? Me përparimin e inteligjencës artificiale, artistët po përpiqen të rikrijojnë imazhet e njerëzve të famshëm që u ndanë nga jeta vite më parë.

Micah Daigle është një dizajner që po merret me sintografi – metodë e përdorur për të prodhuar muzikë, imazhe apo dizajne të tjera duke përdorur modele gjeneruese. Ai trajnon dizajnerët se si të përdorin mjete të reja për krijimet e inteligjencës artificiale dhe përdor Midjourney, një program gjenerues i inteligjencës artificiale, për të krijuar art.

Koleksioni i tij i ri i imazheve të inteligjencës artificiale përmban “foto të njerëzve që vdiqën shumë të rinj”. Ja disa prej tyre:

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të

Sipas inteligjencës artificiale, ja si do të dukeshin disa të