Social Buzz

Frymëzuar nga Dua Lipa: Disa ide pozash ikonike, që të kesh një super feed në Instagram

Shkruar nga Anabel

30 Maj 2023

Frymëzuar nga Dua Lipa: Disa ide pozash ikonike, që të kesh
Instagram

Dua Lipa ka një super feed në Instagram dhe të gjithë mund ta pranojmë këtë! Ne kemi përzgjedhur disa poza yll që t’i kesh në konsideratë për ta çuar në një nivel tjetër fotot dhe postimet e tua.

Kthehu dhe shih kamerën

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Direkt nga dushi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Me pushiiiime

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Gocë festash

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Foto në profil

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

E menduar

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Vëmendja te veshja

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Para pasqyrës

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Thjesht në qetësi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Anës pishinës/detit

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Artikuj të sugjeruar: