Anabelizim

These situations are described as "embarrassing" by Anabel's followers

Shkruar nga Anabel

26 Maj 2023

These situations are described as "embarrassing" by Anabel's
clickdokter.com


Yes, yes, we asked our Instagram followers again and they answered! The topic was "situations that make you uncomfortable" and the answers were as follows:

Wet clothes on the body

When they tell you a stupid joke and you have to laugh hard

When out of respect for someone, you hear the same story 2-3 or more times

The question: "Why not make a baby?"

The question: "Why did you break up?" The question: "How much is your salary?" When you slur your words during an argument When your cousins ??come over and you have to greet them and pretend to be interested in their conversation
 

 

 


Kur je duke folur dhe të ndërpresin
 
Kur do të lëshosh gazra, por je me njerëz
 
Kur dikush të kërkon t’i bësh like ose komentosh fotot në Instagram
 
Kur i dërgon mesazh personit për të cilin po flisje në një chat tjetër
 
Kur të puthin 4 herë në faqe


Kur ende pa pirë kafenë, kolegu/ja zgjedh të të tregojë dramat dhe historinë e jetës
 
Të shtiresh sikur e ke ëndërruar dhuratën që more, edhe pse s’të pëlqen faaaare
 
Kur i tregon dikujt foto në celular dhe fillon të shohë edhe foto të tjera
 
Kur zgjohesh pas një nate ku ke pirë shuuumëëë alkool dhe kujtohesh që çfarë s’ke thënë

When your credit card isn't accepted while you're in a store and there's a line behind you Speaking in public When they sing: "Congratulations to you" and you don't know how to react The noises someone makes when they're eating
 

 

 

To meet the tribe on the road