Anabelizim

Këto situata cilësohen si “të sikletshme” nga ndjekësit e Anabel

Shkruar nga Anabel

26 Maj 2023

Këto situata cilësohen si “të sikletshme” nga
klikdokter.com


Po, po, sërish i pyetëm ndjekësit tanë në Instagram dhe ata na u përgjigjën! Tematika ishte “situatat që ju japin siklet” dhe përgjigjet ishin këto:

Rrobat e lagura në trup

Kur të thonë një shaka kot dhe duhet të qeshësh me zor

Kur për respekt të dikujt, dëgjon të njëjtën histori 2-3 ose më shumë herë

Pyetja: “Pse s’e bën një bebe?”

Pyetja: “Po pse u ndatë?”
 
Pyetja: “Sa e ke rrogën?”
 
Kur ngatërron fjalët gjatë një debati
 
Kur vijnë kushërinjtë dhe duhet t’i përshëndesësh dhe të bësh sikur të interesojnë bisedat e tyre


Kur je duke folur dhe të ndërpresin
 
Kur do të lëshosh gazra, por je me njerëz
 
Kur dikush të kërkon t’i bësh like ose komentosh fotot në Instagram
 
Kur i dërgon mesazh personit për të cilin po flisje në një chat tjetër
 
Kur të puthin 4 herë në faqe


Kur ende pa pirë kafenë, kolegu/ja zgjedh të të tregojë dramat dhe historinë e jetës
 
Të shtiresh sikur e ke ëndërruar dhuratën që more, edhe pse s’të pëlqen faaaare
 
Kur i tregon dikujt foto në celular dhe fillon të shohë edhe foto të tjera
 
Kur zgjohesh pas një nate ku ke pirë shuuumëëë alkool dhe kujtohesh që çfarë s’ke thënë

Kur nuk të pranohet karta e kreditit, ndërkohë që po në një dyqan dhe pas teje ka radhë
 
Të flasësh në publik
 
Kur të këndojnë: “Shumë urime për ty” dhe s’di si të reagosh
 
Zhurmat që bën dikush që është duke ngrënë

Të takosh fisin në rrugë