Marredhenie

10 cilësi që duhet të kërkosh te personi i zemrës

Shkruar nga Anabel

26 Maj 2023

10 cilësi që duhet të kërkosh te personi i zemrës
Westend61/Getty Images

Dashuria është e ndërlikuar, por me personin e duhur, kalohen shumë sfida. Ndërkohë që shijet për cilësitë e partnerit ideal janë shumë personale, po të tregojmë 10 cilësi që duhet të kërkosh te personi i zemrës.

Kërko dikë që:

Do dhe di të komunikojë

Vlerëson sinqeritetin dhe besimin

Mban përgjegjësi për veprimet që bën

Të shpreh dashurinë dhe të vlerëson

Ndihesh vetvetja dhe argëtoheni së bashku

Ndikohet nga ti dhe njëkohësisht, të jep shembuj frymëzues

Është prezent dhe të mbështet

Ndan të njëjtat vlera me ty

Flet mirë për ty tek të tjerët

Është krahu yt i djathtë dhe të motivon
 
Artikuj të sugjeruar: