Instagramming

The girl or the boy? Aurela Hoxha told us who her favorite children are ^^

Shkruar nga Anabel

25 Maj 2023

The girl or the boy? Aurela Hoxha told us who her favorite children are ^^


Aurela Hoxha secretly became the mother of two children, first of the son, Alaron, and then of the daughter, Luna Ea.

Today, Alaron celebrates his birthday and Aurela gave him a very sweet wish, revealing that he is the favorite child (so far).

Through a photo album published on Instagram, Aurela wrote: "Happy birthday to my favorite child! (Shh, don't tell Luna/Ea). I love you, my life! I thank God every day for bringing you into my life, you give meaning (to it). I love you, I love you! Breathe!” accompanied by a red heart emoji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURELA HOXHA (@hoxha_aurela)

Aurela, në të dyja rastet ka zgjedhur që t’i shijojë në mënyrë mjaft private shtatzënitë dhe ka ndarë me publikun lajmet e bukura në momentet kur fëmijët kanë ardhur në jetë. Ajo është shprehur në një intervistë përballë fëmijëve në “Kurtin e Piter Pan” se komentet mbi trupin dhe fëmijët e shqetësojnë shumë dhe mendohet dy herë para se t’i bëjë publike fotot:

“Është pak e vështirë kjo pamja ime e jashtme… që bëj një jetë të hapur. Megjithatë, nga ana tjetër prekem shumë në tema delikate kur publikoj fëmijën dhe komente të tilla më shqetësojnë shumë dhe kjo më bën që shumë gjëra të mia të mendohem dy herë para se t’i bëj publike", tha Aurela.

Më pas, ajo dha edhe një mesazh për nënat:

"Mesazhi im është për të gjitha ato vajzat që janë në pozicionin tim, nuk duhet të ndikohen shumë, aq më tepër në tema, si të sjellësh në jetë një fëmijë dhe gjëja e parë para se të vijë një urim janë format, sa ke marrë peshë dhe mendoj se nuk është një gjë e bukur. Mendoj se është gjëja më e bukur në jetë që të sjellësh në jetë një fëmijë. Nuk është aspak e vështirë që pastaj të kthehesh në format e tua. Mos e përjetoni si stres, por përjetojeni si gjënë më të bukur në botë dhe realisht ka qenë kjo arsyeja pse nuk kam publikuar fotot e mija sepse nuk doja të komentohesha për format e mia, ndërkohë që po përjetoja një ndjenjë aq të bukur sa është ajo e shtatzënisë”, u shpreh ajo.

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI