Anabel Picks

Pasi të shihni këto kombinime, do ta kuptoni pse Kristi i adhuronte bluzat me vija

Shkruar nga Anabel

25 Maj 2023

Pasi të shihni këto kombinime, do ta kuptoni pse Kristi i adhuronte

E vutë re sa shumë bluza me vija kishte Kristi në “Big Brother VIP”? Nëse keni pyetur veten se ç’kanë bluzat me vija që janë kaq të veçanta, ky artikull ju vjen në ndihmë.

Me rritjen e temperaturave dhe zgjatjen e ditës, është koha për të përqafuar ardhjen e sezonit të bluzave me mëngë të shkurtra. Ndonëse mund t'ju duhet ende një triko rezervë për momentin, ditët e krahëve të zhveshur po afrohen. Ndër opsionet e shumta që mund të kemi, një stil shquhet si një klasik i vërtetë - bluza e thjeshtë me vija.

Pasi të shihni këto kombinime, do ta kuptoni pse Kristi i adhuronte

Fillimisht një element kryesor i stilit francez, kjo veshje ikonë ka tejkaluar kufijtë dhe ka rrëmbyer zemrat e të gjithëve në mbarë botën. Ja disa ide modelesh dhe kombinimesh:

Pasi të shihni këto kombinime, do ta kuptoni pse Kristi i adhuronte

Pasi të shihni këto kombinime, do ta kuptoni pse Kristi i adhuronte

Pasi të shihni këto kombinime, do ta kuptoni pse Kristi i adhuronte

Pasi të shihni këto kombinime, do ta kuptoni pse Kristi i adhuronte

Pasi të shihni këto kombinime, do ta kuptoni pse Kristi i adhuronte

Pasi të shihni këto kombinime, do ta kuptoni pse Kristi i adhuronte