Astro Fun

Këto meme tregojnë më së miri se si është të jesh *Binjakët*

Shkruar nga Anabel

24 Maj 2023

Këto meme tregojnë më së miri se si është të
Them

Se mos mendoni se kemi harruar Binjakët! Kurrë! Ja ku i kemi meme-t e përzgjedhura për Binjakët tanë të dashur! 

Binjakët flasin me vete, sepse duan të flasin me një gjeni

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemini?Facts (@all.gemini.facts)

Ku është qejfi ndodhen Binjakët

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elysian on Earth (@elysianonearth)

Ti mund të mos e konfirmosh lejen, por ëhë, unë jam në jaht

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courtney Ketchum (@glowholistics)

Nuk ka një të mesme

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harsh Astrology (@harshastrology)

Si është të kesh një të dashur Binjak?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by geminilent (@geminilent)

Ja dhe personaliteti i Binjakëve

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie | Small Business Content Creator & Support Network (@small.biz.society)

Motoja që motivon çdo Binjak

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by astro sluts (@astroslutsss)

Dikush është i ndjeshëm, dikush poquito loco

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemini Astrology and memes ? (@_just.g.gemini_)

"Të fle unë, pa jeta aty është"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemini Memes! ??? (@gemini.sensitivity)

Artikuj të sugjeruar: