Horoskopi Kinez

According to the Chinese horoscope, here is the most negative trait of your sign

Shkruar nga Anabel

22 Maj 2023

According to the Chinese horoscope, here is the most negative trait of your sign

As you may know, the Chinese horoscope, like the Western one, consists of 12 signs, or "houses". But in contrast, each sign has a duration of 1 year, not 1 month. So, the Chinese horoscope signs are determined by the year of birth.

Before we move on to the negative trait of your sign, find out (if you don't know) which sign you belong to:

Mouse:  1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Buffalo:  1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Tiger:  1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Rabbit:  1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Dragon:  1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Snake:  1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Horse:  1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Goat:  1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Monkey:  1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Rooster:  1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Dog:  1946, 1958, 1970. 1982, 1994, 2006, 2018

Pig:  1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

mousey

Ruthless: Often your drive to achieve success leads you to make a pact with the devil. Great greed leads you to gossip and you are ready to exploit anyone and highlight their weak points so that only you can shine among them all.

Buffalo

Kokëfortë: Janë zero mundësitë të ndërroni mendim nëse ju është ngulitur në kokë diçka dhe pikë. Kaq shumë këmbëngulës, ju keni një mënyrë tuajën të të bërit gjërat dhe zor se pranoni ndryshime. Nuk jeni fort të hapur ndaj risive.

Tigri

Të pamatur: Përgjithësisht njerëzit e kësaj shenje janë shumë impulsivë. Duke qenë se entuziazmohen para kohe, shkojnë drejt vendimeve të gabuara.

Lepuri

Negativë: Ndjeshmëria dhe butësia i bën lepujt të tërhequr, konsevatorë dhe të turpshëm. Pasiguritë e shumta shkaktojnë përherë dyshime se mos gjërat do të shkojnë keq.

Dragoi

Gojëhidhur: Shpesh janë energjikë dhe të qejfit, ama ndonjëherë tregohen aq të pasjellshëm dhe arrogantë sa bëhen të padurueshëm.

Gjarpri

Hakmarrës: Një gjarpër nuk e harron kurrë çfarë ti i ke bërë dhe në mos në një mënyrë në një tjetër do të hakëmerret.

Kali

Thashethemaxhinj: Edhe në rast se nuk duan, kuajt e kanë të pamundur të mos merren me fjalë. Janë kaq të ndjeshëm sa hapin thesin dhe nisin tregojnë gjithçka, sekreti i cilitdo oqftë.

Dhia

Pa humor: Janë përgjithësisht njerëz që duan qetësi, krijojnë barrierat e tyre dhe nuk kanë shumë nerva. Janë pikërisht ata që i shikon mundësisht gjithë ditës turivarur.

Majmuni

Të shkujdesur: Vetëkrijojnë kushedi sa e sa situata të sikletshme për faktin se nuk njohin limite. Ata mund të mos kenë asgjë tendencioze me ty, por thjesht se njohin sensin dhe kufinjtë e shakasë.

Gjeli

Kryelartë: Gjithë kjo kryelartësi i bën të konfliktohen disa herë me të tjerët. Nuk pranojnë se kanë gabuar, mendojnë se janë përherë me të drejtë dhe vetëbesimin e kanë të tepruar.

Qeni

Nervous: Arguments will be numerous with someone of the dog sign as they catch fire very quickly. You are in the middle of the argument, they say what they have to say and walk away without much ado.

porcine

Naive: They always try to see the best in people and always justify them even when things are very clear. They believe blindly!

Sources: Elite Daily, Astrology Answers

MOS I HUMBISNI