Anonim të lutem

Pyetëm ndjekësit se si i kanë raportet me shefat dhe përgjigjet do t’ju surprizojnë

Shkruar nga Anabel

18 Maj 2023

Pyetëm ndjekësit se si i kanë raportet me shefat dhe

Në TikTok qarkullon një teori se ka dy lloje shefash në botë: Ata që kontrollojnë gjithçka dhe ata që s’e vrasin mendjen, thjesht duan produktin final. Frymëzuar nga videoja, pyetëm ndjekësit tanë se ç’lloj shefi kanë dhe na u përgjigjën kështu:

Shefi/ja që i intereson vetëm produkti final:

Pyetëm ndjekësit se si i kanë raportet me shefat dhe

Njerëz që s’e njohin faaare ose veç si fytyrë shefin/en:

Pyetëm ndjekësit se si i kanë raportet me shefat dhe

Si familje:

Pyetëm ndjekësit se si i kanë raportet me shefat dhe

Shefi/ja që sheh 24/7 nga kamera:

Pyetëm ndjekësit se si i kanë raportet me shefat dhe

Marrëdhënie super toksike:

Pyetëm ndjekësit se si i kanë raportet me shefat dhe

Shefi/ja si mik/eshë:

Pyetëm ndjekësit se si i kanë raportet me shefat dhe