Anabelizim

Jemi thuajse 100% të bindur që këta emra *të pazakontë* nuk i ke dëgjuar kurrë

Shkruar nga Anabel

16 Maj 2023

Jemi thuajse 100% të bindur që këta emra *të pazakontë*
iStock


Njerëzit ndahen në 2 kategori: Kanë emra të zakonshëm, që fiksohen lehtësisht dhe emra të pazakontë, që duhet t’i dëgjosh disa herë që “të të rrihet veshi” me ta. Pikërisht për këta emra, pyetëm dje ndjekësit në Instagram dhe dolëm në përfundimin se shuuuumë prej tyre, ne dhe me shumë gjasa edhe ju, s’i keni dëgjuar kurrë.
 
Rindërtim

Harresa

Vaksinë

Filxhone

Lufte (me e dhe jo me ë)

Bolent

Bajloz

Hitler

Hale

Elefant

Emision

Fike

Helme

Xhibirixhilda

Angazhim

Atlete

Kafaze

Fazolete

Mbetje

Edielinda

Çbane

Votim

Gugufshe

Zinxhirie

Pashije

Dragua

Molotov

Spece

Telefkë

Llambarino

Sanfrancisko

Tabor

Vogëlushe

Qershie

Emigranto

Peshqeshe

Selindjon

Pushime

Qyqe

Dylbere

Groshe

Hume

Federata

Sportist

Julçezar

Patrulla

Lepurosh

Deniro

Sakrifica

Mitër

Zerdelikë

Laliferi

Skedina

Paqize

Klitor

Shkrepjana

Xhenaze

Uami

Përkujdes

Mimika

Çaknor

Kështjella

Republika

Xixëllonjë

Ndalesa

Shpëtimsjada

Ekstradife

Studim

Alltëze

Gjyrsyme

Trugela

Mjafturie

Sandokan

Skorre

Barishte

Xhorxhbush

Avion

Kasagrand

Embylleshkë

Vitrina

Rroje

Keqore

Bosi

Nigjare

Pema

Pule

Pashije

Ameba

Kushtetuta

Repiçe

Drilumbjana

Kankare

Funderie

Estremadures

Esterelita

Ladmirald

Shishqebap

Kadife

Dinamit

Tarzan

Roxhenca

File

Shërbim

Inçizim

Kongres

Gurgulidhe

Bilush

Omega

Kovaç

Viktimë

Sperma

Spagim

Zbukurim

Sherbete

Rrapatush

Niqe

Kaçandom

Veza

Gjelbërime

Rigon

Sekret

Poçke

Garip

Kote

Naftalina

Qeramedin

Lukatoni

Sirra

Themena

Ik

Gliqeri

Omolola

Hurma

Pjeshkazini

Tush

Asfisjuska

Hije

Rrape

Tensime

Stakë

Peshkim

Nazlie

Qok

Limone

Sevda

Guhan

Ministër

Garuzhde

Shëndetlie

Drane

Gazep

Speshëll

Bide

Maxhun

Paqize

Njoftime

Luftanije

Arrahime

Drejtorie

Qumështore

Vulë

Humbe

Zigur

Elifara

Vandam

Militant

Beqare

Hike

Bonxhorni

Marifete

Bozhena

Xhonbonxhovi

Kalem

Kushe

Zize

Ngushëllim

Kanarina

Mister

Aroma

Sqarim

Tiamo

Rake

Minatore

Qire

Ujk

Sidonida

Unitet

Klinist

Korbë

Tagjibe

Tekiero

Embriona

Hava

Mana

Simite

Krijesa

Epërvuajtura

Partina (nëna parti)

Market

Barbullushe

Isis

Vajzë

Life

Shkelbazije

Kujdes

Sigurim

Video

Ballokume

Empa

Unaza

Çyme

Ikbale

Sahate

Brusli

Krejzi

Hekurina

Bile

Historie

Parajsa

Pendie

Mute

Hirushe

Nashifer

Dërtidajana

Veprore

Kujdestare

Fluturak

Kina

Ballkan

Qirjakul

Kukulla

Abetare

Rafinate

Studente

Fërkim

Vyer

Dëshpërim

Shmajkëll

Teatra

Bebi

Bjeshkatriçe

Qirro

Idhnore

Turtull

Fërgesa

Honme

Omoleza

Tersllike

Kumrije

Flakrim

Zalle

Vaskë

Muntaz

Bakushe

Guandalina

Naqie

Libide

Feçe

Konfederata

Mateme

Fije

Harrem

Karkale

Bulle

Damar

Oferta

Shëndet

Taze

Pajtime

Sahmurrel

Shegushe

Servis

Vetëvendosje

Nektario

Ebu

Forcim

Mërgime

Hajde

Vigjilenca

Barut

Ekstra

Ibrime

Mjaltor

Pikërime

Shapka

Binladen
Fetish

Ferrari

Kallashnikov

Subady (S’ka të dytë)

Gjeografi

Vakie

Virus

Portokall

Alpaçino

Shpëtimtare

Çelike

Vazelina

Laje

Artikuj të sugjeruar: