Fashion News

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Shkruar nga Anabel

16 Maj 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Moti i këtyre ditëve nuk po e favizon shumë sezonin e rrobave të banjës, por ne e dimë që edhe pak ditë, dielli perfekt për plazh do të “trokasë”, kështu që pse të jemi të papërgatitur? Shihni në vijim tendencat e rrobave të banjës:

1 – nuancat krem

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

2 – reçipetat pa rripa

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

3 – lule dhe aromë tropikale

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

4 – detaji i rrethit

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

5 – me lidhëse

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

6 – kontrast

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

7 – ngjyrat metalike

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

8 – nuancat e ngjyrës kafe

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023

Bikini: Trendet e sezonit të verës 2023