Thonjtë

Këto 10+ modele dhe ngjyra thonjsh do t'i shihni kudo gjatë verës

Shkruar nga Anabel

13 Maj 2023

Këto 10+ modele dhe ngjyra thonjsh do t'i shihni kudo gjatë

Një takim te estetisja për thonjë e radhës është diçka e këndshme, deri në momentin që të duhet të zgjedhësh ngjyrën. Të mos flasim pastaj për përzgjedhjen e një dizajni specifik. Një person minimalist e ka më të thjeshtë, ndërsa kushdo që dëshiron të eksperimentojë ose të ndjekë trendet e momentit, përballet me një mori dilemash. Për t’ju lehtësuar punë, trendiet e fundit ju vijnë në ndihmë:

1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aist? Haas (@heygreatnails)

2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

5

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

6

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Nguyen (@chrmdbysarah)

7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGIA RAE (@raelondonnails)

8

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imarni (@imarninails)

9

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mynameismikinail (@mynameismikinail)

10

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Manicurist & Educator (@julieknailsnyc)

11

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGIA RAE (@raelondonnails)

12

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha ? (@samrosenails)