Sex

Disa këshilla për një seks të paharrueshëm në dush

Shkruar nga Anabel

11 Maj 2023

Disa këshilla për një seks të paharrueshëm në dush
Getty Images

Nëse po mendoni që t’i shtoni paksa më shumë pasion dhe kënaqësi mbrëmjes së sotme, ose edhe atyre në vijim, ndoshta duhet të zhvendoseni nga krevati në dush dhe të merrni në konsideratë këto këshilla:

Edhe nëse keni partner/e, mos neglizhoni lodrat e seksit
 
Në një jetë seksuale të shëndetshme e kuptoni se lodrat e seksit, ju ndihmojnë shumë të eksploroni trupin tuaj, të partnerit, si dhe të eksperimentoni me pozicione dhe gjëra të reja.
 
“Luani” me temperaturën e ujit
 
Temperatura e ujit është një formë e eksplorimit erotik. Mos harroni të rregulloni temperaturën e ujit për të krijuar një ambient më seksi, joshës dhe jo të zakonshëm.
 
Lëvizje të ngadalta
 
Lëvizjet e ngadalta dhe të kontrolluara ju ndihmojnë që të rregulloni ritmin, si dhe të shmangni incidentet që mund të ndodhin në dush.

Artikuj të sugjeruar: