Celebrity Style

Disa ide se si të vishesh plot stil, nga Sofia Richie dora vetë

Shkruar nga Anabel

10 Maj 2023

Disa ide se si të vishesh plot stil, nga Sofia Richie dora vetë
Instagram

Sofia Richie u martua dhe të gjithë ne u mahnitëm nga dasma dhe stili i saj na la pa fjalë të gjithëve. Tani që dasma mbaroi, ne vijojmë t’i admirojmë veshjet e saj dhe ja ku po ndajmë disa sugjerime nga Sofia Richie.
 
Minifund, t-shirt të bardhë dhe sandale

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Monochrome

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Fustan – këmishë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Fustan – xhaketë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Fund tenisi dhe bluzë polo

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Fustan i lirshëm dhe i freskët

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Pantallona të gjera, bluzë dhe këmishë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Bluzë dhe xhinse

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Kostum saten

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Kostum lino

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Artikuj të sugjeruar: