Celebrity

Kim Kardashian po kërkon një të dashur dhe e ka shuuuumëë seriozisht

Shkruar nga Anabel

10 Maj 2023

Kim Kardashian po kërkon një të dashur dhe e ka
Getty Images


Kim Kardashian vijon të kërkojë dashurinë, madje e ka më seriozisht se kurrë. Kim u paraqit në ndeshjen e basketbollit të Lakers kundër Warriors, me një bluzë “I love nerds” dhe u fotografua dhe xhirua paska e konfuzuar, duke kërkuar për nerd-in* e saj.
 
Nerd* –  Një person shumë entuziast dhe i informuar rreth një teme të caktuar, në rastet më të zakonshme, tema lidhet me teknologjinë.

Kim Kardashian po kërkon një të dashur dhe e ka
Getty Images

 
Ajo e kompletoi veshjen me një varëse me diamantë, taka dhe xhinse, sigurisht, edhe me bluzën e saj “I love nerds”.

Kim Kardashian po kërkon një të dashur dhe e ka
Getty Images


Kim e ka ndruar nja ca herë preferencën e saj për djemtë, duke nisur nga Pete Davidson, komedian, te dëshira për të pasur një parnter nga fusha e financës, tani, një nerd.

Artikuj të sugjeruar: