QUIZ

Test: Do të martohesh direkt, apo ta marrësh me terezi?

Shkruar nga Anabel

8 Maj 2023

Test: Do të martohesh direkt, apo ta marrësh me terezi?

Zgjedhja për t’u martuar është totalisht personale dhe secili e di vetë, ama, ne sikur e ndiejmë që ti e ke me qejf ta marrësh vesh nëse do të martohesh tak-fak, apo do presësh ca. Jepi, bëje testin.

PQuiz