Celebrity Style

Kate Middleton, princesha e kostumeve plot stil

Shkruar nga Anabel

8 Maj 2023

Kate Middleton, princesha e kostumeve plot stil
Getty Images

Kate Middleton di se si të rrëmbejë vëmendjen e të gjithëve, sidomos kur vjen puna te veshjet. Kate, përpos fustaneve të saj fantastike, njihet edhe për dashurinë për kostumet dhe duket kaq yll kur i vesh.
 
Nëse nuk ka na beson, ja ku i ke provat:

Elegante me këtë kostum vishnje

Kate Middleton, princesha e kostumeve plot stil
Getty Images

E kuqe rrëzëllitëse

Kate Middleton, princesha e kostumeve plot stil
Getty Images

Lejla, sepse bie në sy

Kate Middleton, princesha e kostumeve plot stil
Getty Images

Me të zezë nuk del kurrë huq

Kate Middleton, princesha e kostumeve plot stil
Getty Images

Super delikate

Kate Middleton, princesha e kostumeve plot stil
Getty Images

E bardhë fantastike

Kate Middleton, princesha e kostumeve plot stil
Getty Images

Artikuj të sugjeruar: