Celebrity Style

Kate Middleton, rrëzëllitëse në kurorëzimin e mbretit Charles

Shkruar nga Anabel

6 Maj 2023

Kate Middleton, rrëzëllitëse në kurorëzimin e mbretit
Thetimes

Kate Middleton nuk del kurrë huq, kur vjen puna te stili. Princesha dukej rrëzellitëse, e veshur me një fustan nga Alexander McQueen.

Kate Middleton, rrëzëllitëse në kurorëzimin e mbretit
Reuters


Ajo mbërriti në Londër në mëngjesin e sotëm, krah princit William dhe u duk super elegante, e veshur me një fustan të bardhë dhe pelerinën blu dhe të kuqe.

Kate Middleton, rrëzëllitëse në kurorëzimin e mbretit
Reuters

Ndërsa ne vend te tiarës tradicionale, Kate zgjodhi një tjetër krijim nga Alexander McQueen, duke vendosur një kurorë ngjyrë të argjendtë, me gjithe 3D.

Kate Middleton, rrëzëllitëse në kurorëzimin e mbretit
Reuters


Mund të themi se shkëlqeu mes të pranishmëve dhe për më tepër, a mund të ndalemi një moment dhe të admirojmë faktin që Kate di gjithnjë si të pozojë?!