Kinema & TV

15 filma thriller që do të të drithërojnë përgjatë këtij viti

Shkruar nga Anabel

6 Maj 2023

15 filma thriller që do të të drithërojnë
PETER MOUNTAIN//APPLE

Ndonjëherë je në humor për romancë, ndonjëherë për komedi, por ka raste edhe kur do të drithërohesh dhe të ndjesh paksa suspancë. Fatmirësisht, 2023-shi vjen me një listë filmash, të cilët përgjatë gjithë vitit, do të të drithërojnë.

"Missing"

"A Knock at the Cabin"

"Sharper"

"Unseen"

"65"

"Unlocked"

"The Locksmith"

"Plane"

"Mission Manju"

"The Mother"

"Hypnotic"

"Extraction 2"

"Talk to Me"

"Lift"

"Argylle"

Artikuj të sugjeruar: