Thonjtë

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh direkt takim me estetisten

Shkruar nga Anabel

5 Maj 2023

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh
@thepinkbrunette/ Pinterest

Nëse po kërkon të ndryshosh modelin e thonjve, me siguri, do të përzgjedhësh një prej këtyre modeleve:

Blu pastel

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh
@affordablestreetstyle/ Pinterest

Një e verdhë delikate

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh
@thepinkbrunette/ Pinterest

E gjelbër

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh
@carinastrat/ Pinterest

Shkëlqim në dorën tënde

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh
@weheartitapp/ Pinterest

Ngjyra dhe dizenjo

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh
@whowhatwearuk/ Pinterest

Zemra

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh
@wonderforest/ Pinterest

Lule

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh
@JoannaRahier/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: